Sinds 1945 een en-en-verhaal

Kwaliteit komt nooit vanzelf maar is het resultaat van vele jaren innovatie en een permanent streven naar perfectie. Al sinds ons ontstaan in 1945 weten we dat onze klanten niet graag compromissen sluiten als het op ramen en deuren aankomt.

Eigen productie
Eigen productie

Vanuit onze 2 productievestigingen in België (Lokeren en Eeklo) worden de ramen gemaakt volgens de modernste productie-technologieën, maar nog steeds met het nodige vakmanschap. Omdat engels de productie in eigen handen heeft, is een rigoureuze kwaliteitscontrole en zekerheid over de grondstoffen en dienst na verkoop mogelijk.

Eigen ontwerp
Eigen ontwerp

Bovendien gebeurt het ontwerp van elk raamtype door engels ingenieurs binnenshuis, zodat de geest van ‘esthetiek’ en ‘duurzame kwaliteit’ voor de klanten gewaarborgd blijft en een unieke combinatie levert op de Belgische markt van ramen en deuren.

engels: ook een verantwoord verhaal

Bouwen betekent voor engels ook bouwen aan de toekomst voor ons allemaal. Daarom besteden we veel aandacht aan de duurzaamheid van onze ramen en deuren. We zoeken permanent naar nog betere manieren om te isoleren. En we kiezen voor materialen die niet alleen mooi zijn, maar ook het milieu respecteren, bijvoorbeeld Accoya.

Missie Een duidelijk doel waar we voor gaan. engels heeft als doel het duurzaam creëren van kwalitatief en esthetisch hoogstaande producten om zo een toonaangevende referentie te zijn in de markt voor ramen, deuren en aanverwante producten. Een constante, hoge focus op rentabiliteit laat ons daarbij toe te investeren in innovatie en een inspirerende omgeving voor onze klanten en medewerkers.

Waarden

7 waarden die worden gedragen door alle medewerkers van onze organisatie.

B O V E N D I E N
  • Betrokkenheid
  • Orde en netheid
  • Vooruitstrevendheid
  • Excellentie
  • Duurzaamheid
  • Integriteit
CO2 Logo
CO2-neutraliteit

Om de impact van onze organisatie op het milieu zo klein mogelijk te houden streven we naar CO2 neutraliteit.

Respect voor de natuur

Bij engels is respect voor het milieu een fundamenteel criterium. Dat is waarom ons bedrijf CO2-neutraal is. Concreet wil dit zeggen dat wij een grote inspanning doen om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en te compenseren. Onze houten ramen hebben ook een FSC® certificaat, wat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is van bossen die op duurzame wijze beheerd worden.

Permanente innovatie

Al sinds 1945 streven we bij engels naar perfectie. Alleen de beste ramen en deuren zijn goed genoeg voor u. Wij hebben verschillende kwaliteitslabels behaald en werken regelmatig samen met de Universiteit van Gent om onze producten steeds verder te verbeteren.

Vraag uw prijsofferte aan
Getuigenissen